miércoles, 5 de junio de 2013

L'ÚS DE RECURSOS

Fa no molt, quan vam començar a fer el nostre treball sobre la sostenibilitat i més concretament sobre l'ús dels recursos, la professora ens va demanar que féssim una fotografia on per nosaltres es veies clarament l'ús dels recursos naturals que tenim. Bé, doncs jo vaig fer aquesta fotografia. 
Un full escrit amb un llapis a la mà i sobre un vidre, aquí clarament es veuen dos recursos el vidre, un mineral molt exquisit que quasi l'utilitzem per a tot i el paper, un altre recurs que cada vegada ens l'estem carregant més perquè cada vegada hi ha menys arbres per poder donar-nos paper, i a sobre, si tales arbres et quedes sense un recurs essencial per la vida, el pulmó d'oxigen.

El meu treball com ja he parlat anteriorment era el coltan i al Congo hi ha un pulmó molt important per la nostra vida, una selva immensa amb milions d'arbres que ens proporcionen oxigen. 

Ara, parat a pensar, què passaria si taléssim tots aquests arbres per fer paper, llapis, fusta...?
Ens quedaríem sense el pulmó de la Terra i per tant de mica en mica, aniríem destruint el nostre planeta, però, si et pares a pensar, és el que estem fent. 

PARA'T A PENSAR I AJUDA AL PLANETA.


Alba García. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario